+387 33 465 465

Envera Šehovića 42, Sarajevo

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku i nogu.
Naši prsti i ruke dnevno naprave na hiljade pokreta. Bilo da je riječ o mikro-pokretima ili velikim radnim akcijama, umornim rukama i nogama na kraju dana treba temeljit odmor, a s vremena na vrijeme i cjelovit tretman njege.
Pritom ne mislimo samo na manikuru i uljepšavanje noktiju, već prvenstveno na njegu ruku.
U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova.Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala.
Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.
Osim toga, ne zaboravimo, mnogi muškarci izjavljuju kako na ženama često najprije primjećuju upravo – ruke.
One su, pored očiju, usana, kose, dekoltea, guze ili nogu, najčešći adut zavođenja. Žene s lijepim i njegovanim rukama te s decentnim i zavodljivim pokretima ruku, imaju poseban šarm i eleganciju.
Obljubljen među holivudskim celebrityjima prije izlaska na crveni tepih ili foto-session, kao mali ritual relaksa i važan tretman njege ruku, na prvom mjestu stoji parafinska kupka.
Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija regenerirajuće i blagotvorne tvari iz parafina, te potiče cirkulaciju.
Aloe vera - daje koži vlažnost, ublažava tegobe i vrši regeneraciju.
Maslinovo ulje - osigurate duboku hidrataciju, uz pomoć vitamina koji su prisutni u maslinovom ulju.
Beta caroten - daje koži prirodan sjaj, smanjuje osjetljivost na sunce, liječi tvrdu kožu.