+387 33 465 465

Envera Šehovića 42, Sarajevo

Starenje kože koje dolazi sa tridesetim godinama života kod velikog broja žena uzrokuje nelagodu i paniku, jer je upravo lijepa, njegovana i blistava koža najveći adut žena.
Istrošeni fibroblasti stvaraju manje kolagena i elastičnih vlakana, a dermis postaje tanji, te se stari kolagen ne zamjenjuje sa novim već propada. Tokom tog procesa dolazi do smanjenja količine hijalurona koji uz sebe čuva vodu i koži daje jedar izgled. Anti-aging podrazumijeva tretmane koji imaju jako različit mehanizam djelovanja, a koji u konačnici koži trebaju vratiti mladoliki i jedar izgled.

Šta podrazumijeva Corrective intenzivna anti ange linija sa efektom botoxa?
Corrective linija je linija proizvoda protiv bora inspirisana najprestižnijim ne-invazivnim medicinsko-estetskim tretmanima na svijetu.
Profesionalni tretman i preparati za kućnu njegu namijenjeni prevenciji i korekciji bora, koji daju brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka-sintetičkog botulina, koji ublažava kontrakcije mišića i hijaluronske kiseline, za prevenciju i korekciju bora, obnovu punoće i čvrstine kože.