+387 33 465 465

Envera Šehovića 42, Sarajevo

Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma.
Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.
Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 2 do 6 cm. Tokom tretmana nema nikakvog neugodnog osećaja, a tretman je potpuno bezbolan. Primenom kavitacije prvi put ste u mogućnosti da korigujete nedostatke svog tela na potpuno parcijalan način.
Na RF aparatima se postižu izuzetni rezultati u zatezanju opuštene kože stomaka i topljenju masnih naslaga. Ovim tretmanima se selektivno griju duboki slojevi kože tretirane regije i masno tkivo u njima, pa se time podstiče lipoliza-otpuštanje masti iz masnih ćelija,stimulišući stvaranje novih vlakana kolagena. Rezultat ovih tretmana su podmlađivanje-lifting lica i tela: nogu, gluteusa, stomaka i  ruku, tj. lijepo oblikovano tijelo sa glatkom i napetom kožom. Zaboravite na stomak koji visi i opuštenu zadnjicu ! Obim se smanjuje,a koža postaje zategnutija. Dobijeni rezultati su trajni i odmah vidljivi.
RTD Vakum terapija svojom jedinstvenom kombinacijom pulsnog vakuma i posebno oblikovanih aplikatora stvara kružni kožni nabor, uz istovremenu masažu i povećanje rastegljivosti vezivnog tkiva. Dotok svježe krvi i kiseonika na tretiranim mjestima se znatno poboljšava, a masažom se istovremeno sprovodi i limfna drenaža kojom se iz organizma izlučuju štetne materije.
Vezivno tkivo ponovo postaje elastično, nabori narandžine kore nestaju, a koža je ponovo glatka, čvrsta i napeta - bez traga celulita. Tretman trajeovisno o regiji, a broj se određuje nakon pregleda i konsultacija sa našim stručnim doktorom.Tretman je vrlo prijatan i opuštajući i zamjenjuje tri ručne anti celulit masaže!
Rezultati ovih tretmana su razbijanje masnih naslaga i celulita na različitim delovima tela, a vidljivi su već nakon prvog tretmana. Veći broj tretmana sve više smanjuje obim i zateže tijelo.
Regije koje možete izabrati su: listovi i butine sa gluteusima, bedra i stomak, leđni deo i ruke i face lifting.